Digital Electronics

6 Handige trucs die elke Android -gebruiker moet weten

Posted On
Posted By xbzgz

Android is geweldig. Met de gebruikersbasis van meer dan een miljard mensen, is het verreweg het meest gebruikt en het meest populaire mobiele besturingssysteem. Elk jaar zien we tonnen smartphones op de markt gelanceerd, wat uiteindelijk leidt tot een toename van het aantal mensen dat dit besturingssysteem gebruikt.

Android is in de loop der jaren met sprongen verbeterd en grenzen. Ik gebruik de afgelopen 4 of 5 jaar een Android -gadget. Naast zoveel tijd door te hebben doorgebracht, heb ik veel trucs geleerd en tips om mijn ervaring te verbeteren. In dit artikel deel ik 3 nuttige trucs die elke Android -gebruiker zou moeten weten. Lees verder om iets geweldigs te leren.

Verwijder geleerde woorden uit Gboard

Met zoveel functies en nette kleine trucs is Gboard de beste toetsenbord -app voor Android. Het leert wat u typt, herinnert zich de woorden, en past zich aan uw schrijfstijl aan, zodat het woorden kan suggereren terwijl u typt. Het leert eveneens en suggereert verkeerd gespelde woorden. Als je de woorden die Gboard heeft geleerd wilt verwijderen, hier is hoe je dit kunt doen.

Open de Gboard -app op uw apparaat. Tik vervolgens op Dictionary. Tik op het volgende scherm op geleerde woorden verwijderen. U krijgt een viercijferige nummer te zien en u wordt gevraagd om naar dat nummer te gaan om uw activiteit te verifiëren. Zodra u het nummer hebt ingevoerd en op OK wordt aangebracht, worden alle woorden die Gboard heeft geleerd, worden verwijderd.

Maak peilingen in Instagram -verhalen

Instagram -verhalen zijn een leuke manier om een video of een foto te delen die na 24 uur verdwijnt. Verhalen functioneren veel lieve kleine tweaks die je kunt doen om je foto of video leuker te maken. Een dergelijke tweak is het organiseren van een peiling op uw foto. Hier leest u hoe u dit kunt doen.

Open Instagram en tik op de knop Verhalen. Selecteer nu de vereiste afbeelding uit uw galerij. Tik vervolgens op de knop Stickers bovenaan en tik op de peilingssticker. Nu wordt u gevraagd om een vraag te schrijven. Daarna kunt u de antwoorden bewerken. Standaard worden de antwoorden ingesteld als ja en nee. Zodra je klaar bent met bewerken, post je het verhaal en je vrienden zouden de peiling kunnen volgen.

Laat Google nu nieuws voor u lezen

Google heeft nu een lange weg afgelegd en is getransformeerd in een geweldige persoonlijke assistent. Het heeft veel trucs in de mouw. Hier is er een waar je je misschien niet van bewust bent. Wist je dat je Google nu misschien het nieuws voor je zou laten lezen? Nou, hier is hoe je dit kunt doen.

Druk lang op de startknop om Google Now te activeren.

Tik op de menu -knop linksboven. Selecteer Instellingen.

Tik op mijn tabblad Dag onder Services.

Tik op het pictogram Instellingen Direct naast het nieuws onder mijn dag Samenvatting eindigt met tabblad.

Op deze pagina kunt u nieuwe bronnen toevoegen voor nieuws of de volgorde van degene instellen die al bestaat.

Zodra je klaar bent met de instellingen, zeg je gewoon “Oké Google, luister naar het nieuws” en de assistent zal het nieuws voor je beginnen.

Schakel belangrijke pop-up op Gboard uit

Gboard is een van de beste toetsenborden voor Android. Als u diep in de app -instellingen graaft, zult u zich realiseren dat het veel functies te bieden heeft. Een dergelijke functie is pop-up van toetsen wanneer het wordt ingedrukt. Nu ontdek ik deze functie behoorlijk nuttig als het gaat om typen op de telefoon. Maar sommigen vinden het misschien niet leuk, omdat het misschien afleidend aanvoelt voor de pop-ups zijn nogal enorm in vergelijking met andere toetsenborden. De oplossing voor dit probleem is eenvoudig. Hier leest u hoe u de belangrijkste pop-ups kunt uitschakelen.

Zie ook: Readittome geeft spraak aan WhatsApp, Hangouts en telegram -berichten

Disclaimer: ik gebruik een gadget die op Stock Android draait. Het proces kan enigszins verschillen in de situatie die u een huidversie gebruikt.

Open de app Instellingen op uw telefoon.

Scroll naar het onderste en tapsysteem.

Tik op talen en input.

Tik vervolgens op het virtuele toetsenbord onder toetsenbord en ingangen.

Tik op Gboard en tik vervolgens op Voorkeuren.

Blader vervolgens naar beneden en zet de schakelaar naast de pop-up op Keypress uit.

Lees ook: 10 minder bekende Android-trucs die u moet proberen

Nachtlicht aanpassen

Het is geen geheim dat het blauwe licht dat uit het scherm van uw telefoon wordt geëindigd, slecht voor u is; Vooral ‘s nachts. De reden is dat het zou kunnen belemmeren met uw slaapcyclus. Eerder waren mensen afhankelijk van apps zoals Twilight om dit probleem aan te bieden. Met Android Oreo heeft Google een Blue Light -filter recht in het systeem toegevoegd. Het heet Night Light.

Nu is het vrij eenvoudig om nachtlampje aan te zetten, omdat het toegankelijk is vanaf het paneel Melding snelkoppelingen. Maar als u naar de instellingen gaat, zult u zien dat u het volgens uw voorkeur kunt aanpassen.

Open de app Instellingen op uw telefoon.

Tik op Display.

Tik op nachtlicht.

Op het volgende scherm kunt u verschillende opties wijzigen, zoals de start- en eindtijd, intensiteit, enz.

Maak groepsoproepen op WhatsApp

WhatsApp is de meest populaire berichten -app op Android. En het heeft een nieuwe functie: groepsoproepen.

Moet lezen: 5 Android -apps die u deze week moet bekijken

Groepsoproepen werken met zowel spraak- als video -oproepen. U kunt maximaal vier personen in één groepsoproep koppelen. Hier is hoe voor onsnull

Related Post

leave a Comment