Digital Electronics

Apple iPhone 6 Mockup vergeleken met Samsung Galaxy S5 [Foto’s]

Posted On
Posted By xbzgz

als Apple’s jaarlijkse wereldwijde ontwikkelaarsconferentie snelle technieken De speculatie en geruchtenmolen rond potentiële toekomstige producten en updates gaat overdrive. De iPhone 6 zou mogelijk kunnen verifiëren als een van de meest cruciale productlanceringen in de recente geschiedenis van Apple, wat aangeeft dat interesse altijd hoog is. Met die interesse komt lek na lek dat beweert het werkelijke vormaspect van het apparaat te tonen. Een van de meest geloofwaardige lekken van de afgelopen weken is nu terug, dit keer de “iPhone 6” naast elkaar met wat de belangrijkste rivaal zal zijn; De Samsung Galaxy S5.

De Italiaanse blog macityne. Het heeft ons oorspronkelijk gebracht wat het beweert een daadwerkelijk officieel mockup is van de volgende generatie smartphone van Apple. De site beweert dat het ongelooflijk dunne, lichte en afgeronde randende apparaatmockup was geleverd aan accessoire makers om hen in staat te stellen officiële producten te maken als onderdeel van het MFI -programma van Apple. Het merendeel van de geloofwaardige geruchten die we tot nu toe hebben gehoord, lijken te suggereren dat het apparaatmodel een waarschijnlijke weergave is van wat we van de iPhone 6 kunnen verwachten.

In een poging om interesse op een recordhoogte te houden en om mensen over het productmockup te houden, is de site terug met een nieuwe set afbeeldingen die het vermeende iPhone 6-model naast de Galaxy S5 tonen. Er zijn een aantal andere krachtige apparaten op de markt, zoals de HTC One M8, maar het zal ongetwijfeld de Galaxy S5 zijn die Apple de komende twaalf maanden moet veroveren om de superioriteit van de smartphone te bemachtigen. Het is ook erg interessant om de twee apparaten zo samen te zien zien om een visueel begrip van de verschillende vormfactoren te krijgen.

De afbeeldingen laten duidelijk zien dat het frame van de Galaxy S5 groter is dan wat Apple voorstellen. De geruchten 4,7-inch display van de iPhone 6 is merkbaar kleiner dan het 5,1-inch aanbod van de Galaxy S5. Uit de vergelijkingsbeelden is ook volkomen duidelijk dat als dit mockup ongetwijfeld weergeeft wat het eindproduct zal zijn, het bevredigend dunner zal zijn dan de concurrentie. Een aantal lekken heeft gesuggereerd dat de iPhone 6 slechts 6 mm dik zal zijn, die lijkt te worden bevestigd door de diavoorstellingafbeeldingen.

(Bron: macitynet.it [Google Translate])

Misschien wil je ook kijken:

iPhone 6 -specificaties, functies, releasedatum geruchten

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Related Post

leave a Comment