Digital Electronics

Beste augmented reality -games voor Android

Posted On
Posted By xbzgz

Veel technologiebedrijven hebben zwaar geïnvesteerd in VR, maar het is niet ongebruikelijk om te zien dat het AR is dat mainstream wordt, althans ideaal. In tegenstelling tot virtual reality vereist augmented reality geen speciale hardware. AR werkt ideaal op je telefoon en dus kun je er plezier aan nemen in AR -games erop. Dit heeft geresulteerd in veel augmented reality -games en veel zijn beschikbaar op Android. Hier zijn de beste AR- of augmented reality -games voor Android.

Als je gek bent op games en gratis premium -games voor Android wilt downloaden, heeft de Google Play Store een traktatie voor je.

1. Pokemon Go

[GooglePlay url = ””]
Er is een zeer goede kans dat je van Pokemon Go hebt gehoord. Toen het werd gelanceerd, verspreidde het spel als een lopend vuurtje over oceanen en continenten. Het was op nieuwsnetwerken die geen andere baan hebben dan over politiek te praten. Het was duidelijk dat de naam moest verschijnen op een lijst met augmented reality -games. Als je ooit een Pokemon -trainer wilde worden, maakt deze games je.

Je taak als Pokemon -trainer is om de wereld rond te reizen en wilde Pokemon te vangen. Je kunt je Pokemon trainen, deelnemen aan gevechten met gymleiders, enz. Je moet de Ground in de echte wereld daadwerkelijk dekken om Pokemon te vangen en deel te nemen aan sportgevechten en mega-gebeurtenissen. Wanneer je een Pokemon tegenkomt, stelt het spel zich op je scherm. Je kunt een Pokeball gooien om het op het scherm te vangen. Als je van dit spel houdt, moet je deze Pokemon Go -alternatieven ook bekijken.

2. Harry Potter: Wizards verenigen

[GooglePlay url = ””]
Pokemon Go is niet het enige augmented reality -spel in het Arsenal van Niantic. Als je veel meer een Harry Potter -fan bent, heeft de game -ontwikkelaar je ook behandeld. De basismotor is hetzelfde waar spelers verplicht zijn om rond te stappen in de echte wereld.

In tegenstelling tot Pokemon Go, waar het allemaal na een tijdje zinloos en dom begint te lijken, voor sommige mensen (ik), heeft Harry Potter Wizards Unite een verhaal. Je doel is om een einde te maken aan een rampspoed en degenen die verantwoordelijk zijn te straffen. Terwijl je rondloopt, kun je je favoriete personages uit de Harry Potter -serie tegenkomen.

Op bepaalde locaties kunt u ook portals vinden waarmee u een van de veel beroemde plaatsen van het Harry Potter -universum kunt betreden. Je verdient ook beloningen die je helpen een niveau hoger te zetten en je toverstok een stuk krachtiger te maken.

Er zijn enkele games die je helemaal niet hoeft te downloaden. Bekijk onze lijst met beste nul MB -games voor Android.

3. Jurassic World Alive

[GooglePlay url = ”″]
Hoewel we het hebben over augmented reality -games op basis van populaire franchises, is hier een voor jullie dinosaurusfans. Je speelt als een dinosauruswetenschapper en reist rond om losse monsters te vangen … Err … dinosaurussen. Als je genoeg dinosaurussen hebt, kun je naar arena’s gaan en goed, je dino’s laten vechten met die van een andere speler. Het lijkt op Pokemon Go, behalve dat je dinosaurussen vangt in plaats van Pokemon.

Je kunt je dinosaurussen upgraden en nieuwe hybriden maken in het laboratoriumgedeelte van het spel. De game is gratis, maar je kunt je abonneren om betere buitboxen te krijgen voor $ 9,99 per maand.

4. Smash Tanks – Augmented Reality Game

[GooglePlay url = ””]
Zoals de naam al doet vermoeden, zul je deelnemen aan een strijd om tanks en je doel is om vijandelijke tanks te breken. Je doet dit door de projectielpijl te slepen en op de zwakste punten van je vijand te schieten. Je kunt spelen tegen de computer of tegen echte spelers in de multiplayer -modus. Er is een grote verscheidenheid aan wapenselectie en je kunt deelnemen aan een wekelijkse modus voor beloningen. Dit is op dit moment een van de beste AR -games die beschikbaar zijn voor Android.

5. The Walking Dead: Our World

[GooglePlay url = ””]
Ik denk niet dat iemand die geniet van The Walking Dead denkt is: “Oh ik wou dat ik in zo’n wereld woonde.” Maar als je dat doet, of liever zou leven in een wereld waar je zombies zou kunnen schieten zonder daadwerkelijk te sterven, heb je de Walking Dead: onze wereld. Zombies zijn de wereld om je heen binnengevallen, maar je kunt ze alleen door de lens van je smartphonecamera zien.

Het augmented reality -overlevingsspel wil dat je naar buiten stapt om benodigdheden te vinden, nuttige items te ontdekken en overlevenden te bewaren. Natuurlijk, als je dat doet, zul je jezelf ook blootstellen aan zombies. Als je ze vindt, schiet ze zonder genade. Je speelt je favoriet, of enkele niet-zo favoriete personages uit de tv-show en stripboekenreeks. Naarmate je vordert, kun je veel meer karakters ontgrendelen. Elk personage heeft verschillende vaardigheden en persoonlijkheden.

Je kunt samenwerken met PALS voor een co-opmissie en zelfs je AR-avonturen opnemen om te delen op sociale media.

Lees volgende: top 5 offline games voor Android – 2019 editie

Related Post

leave a Comment