Digital Electronics

Download ZTE Nubia UI 2.0 Stock Wallpapers (Full HD)

Posted On
Posted By xbzgz

De afgelopen dagen hebben we stock wallpapers van verschillende Android -apparaten gedeeld. Vandaag hebben we de Nubia UI 2.o Stock Wallpapers opgenomen die u kunt downloaden. Als u niet bekend bent met de Nubia UI, is dit een individuele interface van de OEM -topkwaliteit die wordt gebruikt op ZTE -apparaten, extreem vergelijkbaar met de Sense UI van HTC en de Touchwiz UX van Samsung. De Nubia 2.0 is de nieuwste versie van de interface van ZTE die wordt gebruikt op de komende gadget X6.

Zoals u weet, hebben fabrikanten van nieuwe vlaggenschip smartphones de neiging om een geheel nieuwe set wallpapers uit te brengen die bij de nieuwe stijl passen. ZTE is een Chinees bedrijf dat wordt begrepen voor een aantal echt geweldige telefoons, evenals de wallpapers met zijn Nubia UI 2.0 zijn geen uitzondering. We kwamen deze wallpapers tegen tijdens het bladeren op een Chinees forum en hebben hun schoonheid opgemerkt, we kunnen niet helpen om erin te worden aangetrokken.

De Nubia UI 2 Stock Wallpapers, zoals u in de preview ziet, zien er echt geweldig uit. Er zijn algehele tien wallpapers in volledige HD -kwaliteit. De typische resolutie van de achtergronden is 2160 x 1920 px. U kunt alle wallpapers downloaden in een enkele zip van onze link hieronder. Kopieer gewoon de wallpapers op uw gadget en breng ze aan om uw huis te bieden, evenals een vergrendelingsscherm een verfrissende en speciale look.

Download Nubia UI 2 Stock Wallpapers

ZTE-NUBIA-UI-2.0-WallPapers.zip | Spiegellink

In de situatie die u onze oudere wallpaper -pakketten hebt gemist, kunt u ze downloaden van ons wallpaper -gedeelte.

Nu zijn hier nog wat geweldige dingen voor je Android -gadget waar je misschien in geïnteresseerd bent

Download LG G3 Stock Keyboard -app op uw Android

Beste online wallpapers voor Android

Hoe je root -versterking toegang kunt verbergen tot van apps die root op Android vinden

Installeer lettertype -stijlen op Android via aroma met fontfly (150+ lettertypen)

Related Post

leave a Comment