Naar verluidt maakt Apple zich op voor een enorme Q3 2014 -productuitrol

Posted On
Posted By xbzgz

Er is recent veel speculatie geweest over de productplannen van Apple voor de rest van het jaar. Cities en op internet gebaseerde chit-chat blijft groeien over wat al dan niet kan worden opgenomen in iOS 8. waarvan de meeste zullen worden bevestigd of geweigerd wanneer we onze eerste glimp van de firmware in juni op WWDC 2014 krijgen. Er is ook montagespeculatie Over de plannen van het fruitbedrijf voor de volgende generatie iPhone, de iPhone 6 genoemd, waarbij de meeste focus specifiek op de display-afmetingen van het apparaat wordt geplaatst. Ming-Chi Kuo, van KGI Securities-bekendheid, heeft dat vuur brandstof toegevoegd en de kat onder de duiven geplaatst door een producttijdlijn vrij te geven, wat aangeeft dat Q3 een enorme periode voor Apple zou kunnen zijn.

Interne Apple -documenten die recent hun weg hebben gevonden naar het publieke domein, dankzij de lopende patentstrijd met Samsung, hebben al bevestigd dat 2014 een groot jaar voor het bedrijf zal zijn. De onlangs geopenbaarde dia’s gaven aan dat Apple zich ervan bewust was dat “consumenten willen wat we niet hebben”, maar ook onthulden dat ze van plan waren dat dit jaar te corrigeren. De producttijdlijn van Ming-Chi Kuo geeft aan dat de achterkant van dit jaar een bijenkorf zal zijn van Apple-productactiviteit, met slechts een relatief kleine iMac-update als we eind juni bereiken, evenals de introductie van een goedkopere imac . We krijgen meer dan waarschijnlijk een beter inzicht in die IMAC -verversing bij WWDC.

Terwijl we in Quarter 3 stappen, zullen dingen levendig worden. De tijdlijn lijkt te suggereren dat de iPad Mini met Retina Display en de huidige generatie iPad Air de eerste producten zal zijn die een revisie ontvangt. Consumenten moeten ook verwachten dat een nieuwe iPhone-planken niet lang na die iPad-verversing worden geraakt, met een geheel nieuw ontwerp met een 4,7-inch display. De producttijdlijn lijkt ook eerdere geruchten te bevestigen over de intentie van Apple om later dit jaar een tweede iPhone-apparaat te lanceren met een 5,5-inch display. We hebben dit nu uit een aantal bronnen gehoord, maar blijven sceptisch.

Midden in al die waanzin zullen OS X-fans graag zien dat een geheel nieuwe 12-inch Ultra Slim MacBook Pro en MacBook Air worden geïntroduceerd om het bestaande MacBook-assortiment te complimenteren. Er wordt ook voorspeld dat Apple veel van zijn eerste draagbare – de iWatch zal maken. Kuo voorspelt dat het apparaat in twee verschillende maten zal plaatsvinden en wordt gelanceerd na de ipadvernieuwing, maar vóór de 4,7-inch iPhone 6-hits-winkels. Ten slotte zal de langverwachte Apple TV -upgrade midden in al die waanzin komen. Zullen we de introductie van een Apple TV SDK zien waarmee externe ontwikkelaars apps voor het product kunnen aanbieden? Laten we onze vingers daarvoor gekruist houden.

(Bron: Appleinsider)

Misschien wil je ook kijken:

Nieuwe iOS 8 en OS X 10.10 Details komen naar voren na WWDC -aankondiging

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

leave a Comment