Digital Electronics

Het krijgen van een console en Quake II die op een Raspberry PI

Posted On
Posted By xbzgz

wordt uitgevoerd, vliegen die Raspberry PI-planken in de mailboxen van tinkerers over de hele wereld, dus onze suggestielijn is momenteel overspoeld in een zondvloed van Raspi-hacks. Hier is twee die in het weekend binnenkwamen:

First Up is [REEFAB] Haven van Quake II voor de Raspberry PI. De ontwikkeling is gebaseerd op Yamagi Quake II en is meestal speelbaar. De Quake III-poort voor de Raspberry PI is oude hoed, maar we zijn blij om de puls-beukende actie van Quake II elk type dag opnieuw te beleven.

Volgende is [Joonas] ‘handvat om een ​​seriële console omhoog te krijgen en met de Raspi te rennen. De Raspberry PI heeft een UART-seriële console op zijn 26-pins header, maar u kunt deze pinnen niet alleen koppelen aan een seriële poort. Om de +/- 12V naar beneden te verschuiven naar de 3,3 volt, kan de Raspi begrijpen, [Joonas] gebruikt een MAX3232 – de 3.3 Volt-versie van ieders de voorkeurde RS-232-transceiver. Met een breadboard evenals een paar caps, is het eenvoudig om uw Raspi aan een seriële console te koppelen. Netjes.

Related Post

leave a Comment