Tesla kondigt de bereikstijging aan voor Model S, Model X tot 370, 325 mijl respectievelijk

Posted On
Posted By xbzgz

Tesla heeft aangekondigd dat het het bereik van zijn nieuwste ronde van Model S en Model X -auto’s met 10%heeft kunnen vergroten, waardoor ze met 10%zijn in staat om te rijden voor maximaal 370 en 325 mijl respectievelijk.

Dit is Tesla, het bedrijf zegt dat het dit heeft kunnen bereiken zonder wijzigingen aan te brengen in de bestaande 100 kWh -batterijen die in het spel zijn, maar eerder door de aandrijving te upgraden die de auto’s gebruiken. Als onderdeel van de wijzigingen kunnen dezelfde auto’s ook sneller opladen en tegelijkertijd een verbeterd suspensieontwerp hebben.

Vandaag brengen we wijzigingen aan in Model S en Model X waarmee ze ongekende afstanden kunnen afleggen zonder op te laden, waardoor ons eigen record wordt verslagen voor de langste range productie-EV’s op de weg. En we hebben dit bereikt zonder de batterijgrootte van de auto’s te verbeteren, waaruit blijkt dat onze expertise in het ontwerp op systeemniveau onze auto’s drastisch veel efficiĆ«nter kan maken.

Dit staat allemaal aan de bovenkant van het bereik van Tesla, maar er zijn ook aan de andere kant veranderingen geweest. Model S en Model X zullen nu ook hun conventionele bereikversies in de line -up hebben, met een 285 mijl model S $ 78000 kost voor basisprijs, terwijl de 250 mijl model X $ 83000 kost voordat opties worden toegevoegd.

Over het onderwerp van de nieuwe ophanging zegt Tesla dat het nieuwe luchtveringsysteem bij hogere snelheden zachter zal aanvoelen en tegelijkertijd een veel responsiever rijden zal bieden wanneer dat nodig is. Toekomstige software -updates zullen de rit ook nog meer op tijd verbeteren.

Wat betreft die verbeterde laadsnelheid, kunnen de nieuwe auto’s 200 kW halen uit V3 -laadstations en 145 kW van V2 -laadstations.

Beide vernieuwde auto’s zullen vandaag beschikbaar zijn, en iedereen met een bestaande Tesla kan upgraden en een volledig gratis belachelijke modus -upgrade ontvangen die doorgaans $ 20.000 zou kosten.

Misschien wil je ook kijken:

Download iOS 12.2 laatste IPSW -links en OTA -update voor iPhone en iPad

Downloaden: iOS 12.3 Beta 1 IPSW -links, OTA Update uitgebracht

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak Update aangeboden door UNC0ver Lead Developer

iOS 12.2 Jailbreak Status: dit is wat u moet weten

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 met UNC0ver en installeer Cydia, zo is hoe [tutorial]

Hoe je iOS 12.2 naar iOS 12.1.4 kunt downgraden op iPhone of iPad

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

leave a Comment