Digital Electronics

Apple meldde dat hij werkt aan het brengen van innovatie van hartaanvallende voorspellingsvoorspelling aan de massa

Posted On
Posted By xbzgz

Het is geen truc dat Apple de komende jaren zou werken aan het betreden van nieuwe markten, waarbij CEO Tim Cook zelfs zoveel in verschillende interviews vermeldt de laatste paar maanden. Een van die nieuwe markten wordt verondersteld om gezondheid en wellness -monitoring te zijn, met de geruchten die in het middelpunt van dergelijke dingen staat. De onaangekondigde iOS 8 is ook naar verluidt een ingebouwde app die in de loop van de tijd de gezondheid en het welzijn van een gebruiker zal volgen, maar met zo weinig concrete feiten die rond kloppen, is het moeilijk om te anticiperen op wat er aan de horizon ligt.

Met dat in gedachten zorgt de nieuwste regel die uit de San Francisco Chronicle komt, met name fascinerend lezen, waarbij de publicatie verklaart dat het van mening is dat niet alleen Apple op het punt staat de gezondheids- en wellnessmarkt te betreden, hoe ook ook die van de auto te.

Over dat onderwerp van gezondheids- en welzijnsmonitoring stelt The Chronicle dat Apple momenteel werkt met de gerenommeerde audio -ingenieur Tomlinson Holman, die zich voordoet als de man achter de TXH -gemeenschappelijke, onder andere extreem indrukwekkende audioprojecten. In dit specifieke geval wordt aangenomen dat Holman werkt aan een innovatie die Apple in staat zou stellen het gevaar van een gebruiker op een hartaanval te screenen op uitsluitend op basis van het geluid van hun bloedstroom. Als dat iets lijkt uit de toekomst, dan is dat waarschijnlijk omdat het zo is! De leidinggevenden van Apple zijn echter al in vergaderingen met het Amerikaanse voedsel en medicatiebeheer volgens rapporten geweest, waarbij Apple de markt voor mobiele applicaties binnengaat die op de agenda staat.

Hoewel het nieuws dat Apple de gezondheids- en wellnessmarkt als een potentiĆ«le groeimenue onderzoekt, een specifieke hoeveelheid zinvol is, beweert de verzekering van de Chronicle dat het eveneens het testen van het automobielwater minder voor de hand liggend is. Apple is al in cahoots met verschillende auto’s en vrachtwagenmakers om zijn gadgets met iOS-compriendere autovriendelijker te maken, zegt The Chronicle dat Apple’s Adrian Perica vorig jaar tevreden is met Tesla CEO Elon Musk, hoewel het onderwerp van gesprek is onduidelijk. We zouden niet verwachten dat Apple als zodanig de auto’s en vrachtwagenmarkt binnengaat, maar betere banden met zaken als Tesla zouden zeker zinvol zijn voor beide bedrijven.

Op dit moment denken we meer na over het concept van gezondheidsgerelateerde toepassingen die uit Cupertino komen dan in nieuwe methoden om iPhones met auto’s te laten praten. In het ideale geval hoeven we niet het hele jaar te wachten voordat we ontdekken waar ten minste een van die twee verhalen terechtkomen.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Related Post

leave a Comment