Digital Electronics

8 nette Siri -trucs die u waarschijnlijk niet wist

Posted On
Posted By xbzgz

Bij elke iOS -update wordt Siri slimmer en beter. Het is nu in staat om informatie op verschillende manieren te verwerken. Hier gaan we door een selectie van Siri -trucs die je misschien nog niet eerder bent tegengekomen, en na het bekijken van alle tips, zijn we er vrij zeker van dat je Siri veel meer gebruikt dan je momenteel doet .

Ontdek wat iemand zegt op Twitter

Met het commando “Wat is … zeggen?”, Zal Siri proberen de Twitter te vinden beheren met betrekking tot over wie u vroeg en vervolgens een feed van hun tweets afleveren.

Controleer informatie over vliegtuigen die ideaal boven je vliegen

Als u plezier heeft in het tijdverdrijf van het spotten van vliegtuigen, weet u misschien niet dat Siri u kan helpen live informatie te vinden over vliegtuigen die op elk willekeurig moment ideaal boven u vliegen. Vraag om dit gewoon aan Siri: “Welke vliegtuigen vliegen nu over de locatie ideaal?” of “Welke vliegtuigen zijn nu boven mij ideaal?”.

Deze functie is voorlopig alleen beperkt tot VS.

Gebruik Siri om de schuifregelaar van de schermhelderheid en andere instellingen te wijzigen

U kunt Siri gebruiken om op de vlieg op basis van schuifregelaars te vinden en te wijzigen, zoals: “Pas de helderheid van het scherm aan”, of “Wijzig lettergrootte”, enz.

Blijf op de hoogte van de FIFA World Cup

Er is niet bepaald een tekort aan manieren om het grootste showstuk van het voetbal te volgen, en door het commando te gebruiken “Update me over de World Cup-scores”, kun je de huidige scores, resultaten en het WK-schema zien. Zeggen “Wat was de score tussen [team A] en [team B]?” Zal je de huidige live score geven tussen de twee teams die spelen.

Een selfie nemen

Het woord “selfie” bestaat al jaren in sociale netwerkkringen, maar is onlangs de meest overgebruikte term in de populaire cultuur geworden. Het beschrijft de handeling van het maken van een foto van zichzelf, en dankzij Siri kunt u deelnemen aan dit fenomeen alleen door de woorden te uiten “Neem een ​​selfie”, die de cam -app lanceren.

Schakel Wi-Fi, Bluetooth en andere instellingen in

Siri kan niet alleen worden gebruikt om een ​​bepaalde instelling op basis van schuifregelaar te vinden en te wijzigen, het kan ook worden gebruikt om instellingen zoals Wi-Fi, Bluetooth enz. Te schakelen FI Radio Off. U kunt dit ook doen om de vliegtuigmodus te schakelen, niet te storen en meer.

Laat Siri uw meest actuele bericht lezen

In het opdracht “Last My Last Message” zal Siri uw berichten -app controleren en scannen op de meest recente invoer, waardoor u precies kunt weten waar het bericht over ging.

Songidentificatie

Wist je dat Siri liedjes kan identificeren? Ja dat klopt. Aangedreven door Shazam onder de motorkap, simpelweg Siri lanceren en zeggen: “Wat is dit nummer?” Zal je helpen om elk nummer om je heen te identificeren. Deze functie is echter alleen beschikbaar op iOS 8.

En dat eindigt onze round-up. We hopen dat je daar minstens een paar nieuwe trucs hebt gevonden.

Misschien wil je ook kijken:

Top 23 verborgen iOS 7 -functies die u waarschijnlijk niet kent

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Related Post

leave a Comment