Digital Electronics

Naar verluidt werkt Apple aan een verbeterde A5 -chip en een gloednieuwe A6 -aanbieding

Posted On
Posted By xbzgz

terwijl we allemaal in afwachting zijn, kalenderweergave tot het gerapporteerde Apple Media -evenement begin maart om eindelijk te zien welke technische goedheid de nieuwe iPad 3 Will Houd vast, we moeten afwerking maken met het Rumor Mill -aanbod dat, zoals we allemaal weten, zou kunnen laten zien om volledig nauwkeurig te zijn of zo ver verwijderd kan zijn van de realiteit. Wanneer het betrekking heeft op speculatie en vermoedens, is de iPad 3 niet anders geweest dan een andere Apple -hardware -lancering, waarbij de wereld brede web zoemt op een dagelijkse basis met nieuwe rapporten over wat we volgende maand kunnen verwachten.

Een groot deel van de geruchten met betrekking tot de iPad 3 lijkt te worden overeengekomen door veel voyeurs uit de industrie, met name de ideeën die we een netvliesdisplay zouden zien, een drastisch verbeterde videocamera achter en een quad-core processor om de tablet dat extra te geven Macht om de concurrentie weg te blazen. Het lijkt erop dat de experts in de industrie de afgelopen dagen zijn begonnen het oneens te zijn over de verwerkingskracht van de nieuwste iPad van Apple, waarbij sommigen bij het quad-core idee blijven en anderen geloven dat het bedrijf de huidige A5 zal houden als basis, maar verbetert De bestaande chip die mogelijk een verbeterde grafische motor toevoegt.

Als de meest recente rapporten waar zijn, lijkt het erop dat Apple daadwerkelijk een methode met dubbele loop zou kunnen plannen door niet alleen de huidige A5-chipset te verbeteren, maar ook een verbeterde, quad-core processor te ontwikkelen die waarschijnlijk de A6-naam zal gebruiken. Onze vrienden op 9to5Mac melden dat de A5X -chip een halverwege upgrade is tussen het huidige A5 -model en het waarschijnlijke volgende model dat de Apple A6 zal zijn. Samenvattend van het fotografische bewijs verwezen ze naar de modelnummers die aan de processors worden gegeven en bieden ze de volgende informatie:

De A4 -chip van de originele iPad heette S5L8930X, de A5 -chip van de iPad 2 werd de S5L8940X genoemd en nu wordt deze A5X -chip bestempeld als S5L8945X. Let op de sprong van 10 in de etikettering op de A4 tot A5 en merk de sprong van slechts 5 op de A5 naar “A5X”. De 5 zou een halve upgrade opmerken, iets dat een A5X-chip met verbeterde afbeeldingen, maar nog steeds dual-core verwerking, waarschijnlijk zou worden genoemd.

Er is ook bewijsmateriaal gevonden binnen de iOS 5.1 Beta -releases die erop wijst dat Apple werkt aan de S5L8950X en S5L8945X -modelnummers die lijken te wijzen op twee individuele processors, omdat het huidige A5 -model het S5L8940X -nummer heeft. In eerdere bezoekingen aan de internals van de iOS 5.1 -bèta’s is deze informatie over het hoofd gezien door onderzoekers, maar blijkbaar is er altijd geweest, dus is iets waar Apple al geruime tijd aan heeft gewerkt.

Alleen het feit dat twee afzonderlijke processors door de ingenieurs bij Apple worden behandeld, is voldoende om een onbeperkte stroom van geruchten te produceren, maar als dit zeker het geval is, kan logica wijzen op het feit dat de A6 -chip zou worden gebruikt In de nieuwe iPad 3, terwijl de A5X -processor zijn huis kan vinden in de vernieuwde Apple TV Set Topbox. Nogmaals, dit is puur speculatie en het kan zijn dat Apple beslist welke processor te gebruiken in de toekomst, alleen de tijd zal het leren.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Related Post

leave a Comment