Digital Electronics

Update op iPhone 4 Unlock en Jailbreak

Posted On
Posted By xbzgz

Nu iPhone 4 is gelanceerd in de VS, en in sommige Europese landen, met veel meer te volgen in juli en augustus. Waar iedereen ongetwijfeld op wacht, is de iPhone 4 jailbreaken en ontgrendelen. Gezien het feit dat iPhone 4 in bijna alle landen wordt ontgrendeld, behalve voor de Verenigde Staten, is wat iedereen echt wil een jailbreak, die een nieuwe exploit nodig heeft, omdat Apple al al het enige heeft gepatcht Gaten in de meest recente firmware -release, inclusief die van Spirit.

iPhone 4 jailbreak

Er zijn hier veel discussies over geweest in de gemeenschap. Sommigen zeggen dat de jailbreak al dit weekend uit zou kunnen zijn, sommigen wijzen op een release van juli. Geohot was deze week in Frankrijk voor de “Nuit Du Hack” -conferentie, waar hij sprak over een nieuwe exploit genaamd “PWNed4Life” die alle iPhones voor het leven kan jailbreaken en ontgrendelen. Hoewel hij absoluut exploits heeft die iPhone 4 en iPhone 3GS (nieuwe bootrom), iPod Touch 2G (MC -modellen), iPod Touch 3G kunnen jailbreaken of ontgrendelen, maar het probleem is dat hij geen plannen heeft om ze binnenkort uit te brengen. Volgens zijn recente tweet:

In Berlijn waar geen Apple -winkels zijn. VS in Wereldbeker! Geen plannen voor een nieuwe jailbreak. stop met vragen.

Een andere iPhone -hacker, die achter Greenpois0n zit, verklaart een vastgebonden exploit waaraan hij werkt. Maar nogmaals, geen plannen wanneer hij het aan het publiek gaat vrijgeven.

De bootrom exploit I en Geohot hebben een gebonden exploit, maar er is nog een ongebonden exploit, maar niet in bootrom zodat het kan worden gepatcht

Het team dat waarschijnlijk het dichtst in de buurt komt van het krijgen van een jailbreak voor ons is het iPhone Dev -team. Wat ik geloof is dat ze een nieuwe exploit hebben, die ze de komende weken in een vorm van tool zullen uitbrengen.

iPhone 4 ontgrendel

Unlock voor iPhone 4 is helemaal een ander verhaal. iPhone Dev Team heeft de afgelopen week Ultrasn0W 0,93 uitgebracht die alle basisbanden kan ontgrendelen, inclusief de nieuwste 05.13.04 op alle iPhones (behalve iPhone 4). Voordat iPhone 4 werd uitgebracht, werd aanvankelijk geloofd dat deze versie van Ultrasn0W ook iPhone 4. kan ontgrendelen. Maar nu volgens dit rapport van ModMyi Forums, vereist iPhone 4 Unlock volledige herschrijving van Ultrasn0W -software vanwege de nieuwe BaseBand OS vanwege de nieuwe basisband OS in iPhone 4.

De DevTeam en anderen hebben de iPhone 4 gecontroleerd en hebben de basisband opgemerkt een compleet ander besturingssysteem dan op eerdere modellen. De iPhone 3G en 3G [s] hebben beide kern os op de PMB8878 BaseBand CPU (AKA XGOLD 608), waar de iPhone 2G de PMB8876 (aka S-Gold 2) uitvoerde. iPhone 4 gebruikt de PMB9800 of X-Gold 618-met een afzonderlijk OS-threadx, een RTOS van ExpressLogic.

Dus wat dit aangeeft, is dat een ontgrendeling voor iPhone 4 niet snel uitkomt. Dus als u een internationale gebruiker bent, bent u goed om te kiezen voor ontgrendelde versies van iPhone 4. Amerikaanse iPhone 4 -individuen zullen lang moeten wachten voordat ze dit apparaat op andere vervoerders kunnen gebruiken dan AT&T.

Als je nog veel meer info hebt met betrekking tot iPhone 4 -ontgrendeling en jailbreak, laat het ons weten in het commentaargedeelte hieronder.

Misschien wil je ook kijken:

Fix 1604, 1600 fout tijdens iOS 4 op maat gemaakte firmware-herstel in deuntjes

Bewaar SHSH BLOBS (ECID SHSH) van iOS 4 op Windows en Mac

Hoe iOS 4 te ontgrendelen met ultrasn0w en blacksn0w op 05.13.04 Baseband [gids]

Hoe u iOS 4.0 kunt jailbreaken op iPhone 3GS, iPhone 3G en iPod Touch 2G met RedSn0W, PWNAGetool 4.0 (Windows)

Je kunt me volgen op Twitter of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om jezelf op de hoogte te houden van alle huidige jailbreaking en ontgrendelende releases.

Related Post

leave a Comment