App Timer voor Android kunt u een kleine timer plaatsen op geselecteerde apps, u helpt tijd bij te houden en productief te blijven

Posted On
Posted By xbzgz

in de drukke wereld van vandaag, het is heel, heel belangrijk om de tijd bij te houden en waar u het verspilt . Met zoveel afleidingen, vooral met computers met internetverbinding (handheld of anderszins), wordt het moeilijker om focus en productief te blijven. Op het bureaublad hebben we software zoals Stayfocus’d en op mobiele platforms, nou ja, de lijst is eigenlijk leeg.

Dat is tot vandaag. Er is een app genaamd App Timer uitgebracht waarmee u kunt bijhouden hoeveel tijd u besteedt aan geselecteerde apps. Bekijk het na de sprong.

Van Android Market:

App Timer Mini is een eenvoudig hulpmiddel om uw tijd op geselecteerde apps bij te houden. U kunt uw tijd veel gemakkelijker schatten. Misschien wilt u bijvoorbeeld maximaal 30 minuten besteden aan het lezen van e -boeken. De APP -timer telt de tijd en toont de timer op uw scherm terwijl u leest.

We hebben de app getest op een Samsung Galaxy S II op Android 2.3 Gingerbread en kunnen bevestigen dat deze werkt zoals geadverteerd. Bij het starten krijgt de gebruiker een menu gepresenteerd van waar hij de apps kan selecteren die ze willen gebruiken, selecteer de timer, pas aan hoe de timer eruit ziet en start natuurlijk de timer.

Let op de groene timer rechtsonder.

Deze app is perfect voor diegenen onder u die geloven dat ze veel te veel tijd doorbrengen voor hun computers op kleine schermbladen. App-timer stoort je sowieso niet, het zit er gewoon aan dat je eraan herinnert hoeveel tijd je hebt verspild, wat meer dan genoeg zou moeten zijn om tijdbewuste gebruikers te laten drukken en de startknop en het toilet te verlaten.

App Timer is beschikbaar in twee versies: een door advertenties ondersteunde, gratis proefversie en een advertentievrije versie van $ 0,99. We raden u aan de proef te krijgen om eerst een idee te krijgen van de app en vervolgens de betaalde versie te kopen als het idee met u klikt. Links ingebed hieronder!

Download App Timer Mini voor Android [Marktlink]

Download App Timer Pro voor Android [Marktlink]

Zorg ervoor dat u ons laat weten wat u van APP -timer vindt in het commentaargedeelte op onze Facebook- en Google+ pagina. Zal dit helpen bij het verhogen van de productiviteit of moeten mensen meer zelfbeheersing uitoefenen en stoppen met vertrouwen op timers, takenlijsten enz.?

Misschien wil je ook kijken:

Brawsing Reddit op Android is net een stuk beter geworden met Redditsync: Sync Subreddits voor offline-viewing

Blader en ontdek iTunes App Store -apps op uw Android -apparaat met iTunes App Store Explorer

Bekijk onze Android -apps -galerij om meer apps voor uw Android -apparaat te verkennen.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

leave a Comment