Hoe de oude aanbevolen artikelen UI in Chrome (Android)

Posted On
Posted By xbzgz

in dit artikel terug te brengen, hebben we de stappen gegeven om de oude aanbevolen/voorgestelde artikelen UI in de Chrome -browser voor Android terug te brengen. Wanneer u deze browser op uw Android -apparaat start, wordt u begroet met enkele favicons (meest recent/vaak bezochte site’s miniaturen), gevolgd door de artikelen voor uw sectie. Het is het laatste gedeelte dat een UI -verandering heeft ondergaan. Zoals u misschien hebt gemerkt, hebben de aanbevolen artikelenkaarten een veel grotere fragmentgrootte aangenomen, vergelijkbaar met wat u krijgt in Google -feeds.

Nieuwe kaarten UI vs de oude kaarten UI
Maar hoewel het de ogen aangenaam lijkt, ben ik gewoon geen fan van deze verandering. Reden? Alleen omdat ik eerder zes zeven nieuwsfragmenten kreeg die nu zijn vervangen door twee of drie, maximaal. Dus in deze tutorial schetsen we de stappen om de oude aanbevolen artikelen -kaarten -gebruikersinterface in uw Chrome -browser voor Android terug te krijgen. volgen. Bekijk ook enkele nuttige Chrome -tips en trucs voor uw Android -apparaat.

Keer terug naar de oude aanbevolen artikelen UI

De nieuwe gebruikersinterface voor voorgestelde feeds wordt langzaam op een server-side manier door Google uitgerold, dus niet iedereen zou het vanaf nu hebben ontvangen. Maar vroeg of laat zou je deze update moeten krijgen. En als je geen fan bent van deze grote ideeënkaarten, bestaat er een oplossing om de oude terug te krijgen. En nee, we zouden de app niet downgraden naar een eerdere versie. De instructies worden alleen uitgevoerd op de nieuwste Chrome versie 78. Laten we dus de stappen bekijken om de oude voorgestelde artikelen UI in Chrome terug te brengen.

De vlag opzetten

Om dit te doen, zouden we een bepaalde vlag moeten uitschakelen. Deze vlag is al geruime tijd aanwezig en werd eerder door enthousiastelingen mogelijk gemaakt om een ​​look en feel van de grotere aanbevelingskaarten te hebben. Nu Google het al voor iedereen heeft ingeschakeld, kunnen we gewoon doorgaan en deze vlag uitschakelen. Dit brengt de oude aanbevelingsartikelen UI voor iedereen terug. Net als deze aanbevolen kaarten, kunt u ook curated nieuws krijgen via de Google News -app. Bekijk het ook.

Open Chrome -browser op uw Android -apparaat en ga naar Chrome: // vlaggen.

Gebruik de zoekbalk en vind de vlag van de interesse -feed -inhoud ideeën.

Momenteel wordt ingesteld op standaard (wat in feite betekent ingeschakeld, nu de vlag al actief is gemaakt door Google).

Het enige dat u hoeft te doen is erop tikken en uitgeschakeld selecteren. U wordt nu op de hoogte gebracht om de browser opnieuw te starten. Tik op opnieuw lancering om dit te doen.

Zodra de browser opnieuw wordt gestart, krijgt u de oude aanbevolen artikelen -gebruikersinterface in Chrome terug.

Mis niet: hoe u een link kunt bekijken voordat u in Chrome wordt geopend voor Android

Dus dit ging erom om terug te keren naar de oude ideeënfragmenten in Chrome. Als u echter geen fan bent van deze aanbevelingen, tikt u gewoon op de verbergknop die zich rechtstreeks van de artikelen voor uw sectie bevindt. Al deze ideeën zullen nu worden verborgen. Tik op de show om ze terug te brengen. U hoeft hiervoor niet langer een specifieke vlag in of uit te schakelen, wat eerder het geval was.

Dus dat komt allemaal uit deze gids over hoe je de oude aanbevolen artikelen UI op je chromen browser kunt terugbrengen. Ga je terug naar de oude fragmenten of deze grote kaarten waren precies wat je zocht? Laat ons uw mening weten in het opmerkingengedeelte hieronder.

Lees volgende: Handige Chrome-snelkoppelingen- Windows, Chrome OS en MacOS

leave a Comment